تابستانی که گذشت

تابستانی که گذشت

در تابستان گذشته با وجود تعطیلی بسیاری از موسسات آموزشی و دانشگاه ها،schedule دانشگاه یزد فصل شلوغ و پرباری را به خصوص در زمینه ریاضیات پشت سر گذاشت. برگزاری دهمین سمینار احتمال و فرایندهای تصادفی، برگزاری چهل و ششمین کنفرانس بین المللی ریاضی ایران، کسب مدال در مسابقات جهانی ریاضی، و برگزاری کارگاه ها و میزگردها، تنها گوشه ای از رویدادهای تابستانی دانشگاه بود که در ادامه به شرح آنها می پردازیم.

مراسم افتتاحیه دهمین سمینار احتمال و فرایندهای تصادفی چهارشنبه ۲۸مردادماه جاری با حضور رییس انجمن آمار ایران و رییس دانشگاه یزد، جمعی از مسئولان استانی و بیش از ۲۹۰ نفر از استادان و پژوهشگران رشته آمار از سراسر کشور در تالار دکتر جلیل شاهی این دانشگاه برگزار شد. این مراسم، عصر روز پنج‌شنبه ۲۹ مرداد با تقدیر از برترین ها به کار خود پایان داد.

در مراسم افتتاحیه چهل و ششمین کفرانس بین‌المللی ریاضی ایران که روز سه‌شنبه سوم شهریورماه جاری در تالار دکتر جلیل شاهی دانشگاه یزد برگزار شد، دکترای افتخاری آموزش ریاضیات این دانشگاه به پروفسور شریل الیزابت پرگر ریاضیدان استرالیایی اعطا شد. در این کنفرانس ۱۵ سخنران مدعو داخلی و خارجی و ایرانیان مقیم خارج از کشور حضور داشتند و همچنین برای اولین بار ۱۲تن از ریاضی‌دانان جوان پرافتخار کشور برای سخنرانی دعوت شدند.

همچنین در مراسم افتتاحیه کنفرانس بین‌المللی ریاضی ایران در دانشگاه یزد رییس انجمن ریاضی ایران متن پیام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به برگزار کنندگان و شرکت‌کنندگان این کنفرانس را قرائت کرد.

در مراسمی که چهارشنبه چهارم شهریورماه جاری در تالار دکتر شاهی دانشگاه یزد برگزار شد، از دو استاد برجسته ی ریاضیات یزد، پروفسور سید مهدی کرباسی و دکتر عبدالحسین مصحفی تجلیل شد.

در چارچوب برنامه‌های چهل‌وششمین کنفرانس ریاضی ایران نشستی نیز با عنوان بررسی شیوه تدریس ریاضی در مدارس و یادگیری دانش آموزان به همراه آموزش فنون ریاضی با حضور جمعی از دبیران ریاضی یزدی عصر روز پنج شنبه پنجم شهریورماه جاری در دانشگاه یزد برگزار شد.

یکی دیگر از برنامه های حاشیه کنفرانس ریاضی، برگزاری میزگردی با عنوان تربیت‌ معلم ریاضی و چالش‌های آن در ایران بود که با حضور جمعی از دبیران ریاضی استان روز هفتم شهریور در تالار دکتر جلیل شاهی برگزار شد.

در نهایت، چهل و ششمین کنفرانس ریاضی ایران که در چهار روز در دانشگاه یزد برگزار شد، با برگزاری مراسم اختتامیه در تالار دکتر شاهی این دانشگاه به کار خود پایان داد.

از دیگر رویدادهای جالب توجه دانشگاه، بررسی زمینه های همکاری دو دانشگاه یزد و ریتسومیکان ژاپن بود که در ملاقات پروفسور مالکولم کوپر استاد برجسته دانشگاه ریتسومیکان ژاپن و دکتر کاظم وفاداری متخصص علوم گردشگری این دانشگاه با رییس دانشگاه یزد صورت گرفت.

همچنین لازم است به افتخارآفرینی دوباره ی دانشجوی نخبه دانشگاه یزد هم اشاره ای داشته باشیم.

امیر کفشدار گوهرشادی، دانشجوی نخبه دانشکده ریاضی دانشگاه یزد، در بیست و دومین دوره از مسابقات جهانی ریاضی در بلغارستان مدال طلا گرفت. وی به تازگی دوره کارشناسی را در دانشگاه یزد به پایان رسانیده و برای ادامه‌ی تحصیل در مقطع تحصیلات‌تکمیلی رشته‌ی علوم‌کامپیوتر از مهرماه سال جاری به انستیتوی علم و فناوری اتریش خواهد پیوست  و هم‌اکنون نیز در گروه پژوهشی نظریه‌ی بازی‌ها در این انستیتو به عنوان کارورز مشغول به کار است.

پیش از این، گوهرشادی در سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ (۱۳۹۱ و ۱۳۹۲) به عنوان تنها نماینده‌ی دانشگاه یزد و در سال ۲۰۱۴ (۱۳۹۳) به عنوان یکی از اعضای تیم این دانشگاه در این مسابقات شرکت نموده و یک مدال برنز و دو مدال نقره کسب کرده بود. علاوه بر این وی یکی از اعضای تیم برنامه‌نویسی دانشگاه یزد بود که سال گذشته با کسب رتبه‌ی نخست مسابقه‌ی منطقه‌ای آسیا – سایت لاهور موفق به راهیابی به فینال جهانی این مسابقات در کشور مراکش شدند.

به امید آینده ای درخشان تر!

 

رؤیا نظری

1 نظر

  1. نظرات کاربران:

       shahin در ۱۳۹۴/۰۷/۲۵ - ۱۹:۰۳:۱۶
    عالی بود! واقعا دانشگاه یزد هرچی داره از دانشکده ریاضیش داره. به امید آینده ای درخشانتر!


    نوشتن دیدگاه